Logo TECElux
Logo TECE
TECElux WC terminal - framtidens toalett

TECElux i rampljuset

Tryck och spola var gårdagens teknologi! Idag kan ett wc göra så mycket mer: Spraya/duscha, torka, rena luft och givetvis helautomatisk spolning. Ofta måste tyvärr det estetiska ge vika för ökad hygien och komfort. Inte längre.....TECE har tagit fram TECElux som kombinerar det mesta. All teknik ligger dold i väggen och det som syns är endast vita eller svarta glasskivor.

TECElux är terminalen som innehåller alla funktioner i dag - och i
morgon.

Kvalitetsdesign
Första klass-men ändå enkel. Den vita eller svarta glasskivan smälter in i alla designade badrum.
Designad frihet
TECElux kan kombineras med nästan alla wc skålar och duschtoaletter. Den stora glaspanelen skyddar också väggen mot vattenstänk.
Exklusivitet
Den avancerade WC-modulen erbjuder flera unika lösningar. Toalett med kolfilter ger frisk luft utan ventilation, beröringsfri spolning med "sen-touch" och justerbar höjd är några av speciallösningar på TECElux.
Framtidssäkrad
Med den prisvärda standardversionen av TECElux har du en designad estetisk lösning utan några begränsningar. Ventilering, höjdjustering, duschtoalett och beröringsfria tryckknappar kan enkelt eftermonteras.
Enkelt underhåll
Systemets komponenter är mycket lätt åtkomliga, även efter installation. Den övre glasplattan döljer ett stort installationsfönster som lätt kan tas bort för att komma åt alla komponenter i TECElux.
Montering
TECElux WC terminal är baserad på samma teknik som övriga TECEprofil Inbyggnadscisterner. Trots alla funktioner installeras TECElux med lätthet-och är omedelbart klar för användning.